Over mij

Ik ben Corina, contentspecialist en projectmanager in de kunst & cultuursector. Ik steek graag de handen uit de mouwen en krijg er energie van om projecten op de rit te zetten en aan te sturen, maar vooral ook van het duurzaam en actief betrekken van publiek & partners.

Ook zit ik vol leesplezier, ik steek je heel graag aan, dus volg mijn wekelijkse boekentip op Instagram. Ben je al om? Geef je dan ook op voor boekenclub vol actuele kunst, film, media en meer.

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel meters gemaakt in zowel de cultuursector als in de ICT sector. Van het ontwikkelen van een uitgebreide campagnes en websites tot de razendsnelle transformatie van een fysiek festivalprogramma naar een digitaal alternatief voor STRP festival in 2020. Maar ook: de ontwikkeling van een grootschalige reeks mediaeducatieprojecten én een leerlijn film en mediawijsheid in samenwerking met kunstinstellingen, festivals en kunstenaars. Ik voel me ook thuis in de “blauwe hoek”, zo was ik een aantal jaar manager van de financiën, subsidies en juridische overeenkomsten bij webbureau Q42.

Het liefst duik ik diep de inhoud in om die vervolgens te transformeren in een passende vorm richting het publiek. Want daar draait het uiteindelijk om, dat publiek, of zoals ze in de tech zeggen: de eindgebruiker.

Ik sta in de startblokken om te helpen met strategie, een plan van aanpak en de begeleiding van de uitvoering van projecten. Samenwerken? info@corinamaduro.nl

Huidige projecten:

Afgeronde projecten:

  • Deelname ontwikkeltraject Toekomstverkennen: Vier scenario’s over het  cultuurpubliek van de toekomst van DEN
  • Projectbegeleiding Impactonderzoek voor art en techfestival STRP
  • Communicatiestrategie, PR en marketing voor literatuur en muziekfestival Crossing Border 2018 en 2019
  • Coördinatie Bio Art & Design Award voor Border Sessions 2019
  • Projectmanager BorderKitchen met onder andere Michael Palin; Ian Kershaw; Guillermo Arriaga; Ottessa Moshfegh; Paul Mason en Valeria Luiselli.
  • Conceptontwikkeling: Het Koorenhuis als ‘Huis voor Makers’
  • Conceptontwikkeling en aanvraag startsubsidie (toegekend) voor de documentaire game Sisterhood

Algemene voorwaarden