Over mij

Welkom op mijn blog! Ik ben Corina en deze website is mijn professionele visitekaartje én de plek waar ik mijn inspiratie op vlak van kunst en natuur deel.

Ik geniet van (hedendaagse) kunst en vernieuwende projecten op het snijvlak van kunst en wetenschap. Ik bezoek veel tentoonstellingen en lees er op los, wat maakt dat ik met een brede blik en vol goede moed de wereld tegemoet treed. Originele denkers en makers zijn goud waard en op werkvlak zet ik hen dan ook graag in het welverdiende voetlicht.

Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het aansturen van projecten in de non-profit en creatieve sector. Zo heb ik mediaeducatieprojecten ontwikkeld en gecoördineerd voor het voortgezet onderwijs in samenwerking met kunstinstellingen en kunstenaars en heb ik de financiën en subsidies gemanaged bij het vooruitstrevende ICT bedrijf Q42 (bekend van onder andere het project ‘tuin der lusten‘ in samenwerking met de NTR). Ook heb ik alle communicatie, PR en marketing voor het literatuur en muziekfestival Crossing Border in 2018 en 2019 voor mijn rekening genomen.

In de loop der jaren heb ik op verschillende plekken gewerkt. Hierdoor heb ik een breed netwerk opgebouwd, maar ook een scherp oog ontwikkeld voor de positie, visie en belangen van alle betrokken partijen.

Van strategische plannen maken tot projectmanagement; van het opbouwen van een community tot het aanvragen van subsidie of het leiden van een campagne, mits er een visie is waar ik achter sta, ga ik vol energie aan de slag.

Samenwerken? info[at]corinamaduro.nl

Thema door Anders Norén